Sänggavel guldfärgad med knappar

Bild

Sänggavel måttbeställd efter kundens önskemål.Specialtillverkad djuphäftad sänggavel i guldfärgad konstläder. Sänggaveln är tillverkad efter kundens önskemål i storlek och design. När det gäller detaljer så finns det många olika lösningar för din måttbeställda / specialtillverkade exklusiva sänggavel. Här är det egentligen endast du som kund och din egna fantasi som avgör begränsningarna. Vi tillverkar knappförsedda sänggavlar, djuphäftade sänggavlar med puskor, sänggavlar med swarovskikristaller och rutmönstrade sänggavlar mm.


Kontakta oss för offert på en egendesignad exklusiv sänggavel.


Sänggavel i tyg med djuphäftade knappar

Bild

Sänggavel i tyg med knappar, vi tillverkar sänggavlar på beställning.

Sänggavel med knappar i tyg från Designers Guild, vi designar och tillverkar sänggavlar helt efter varje kunds önskemål.
Storleken, formen, val av tyger, konstläder, skinn och övriga detaljer är något vi diskuterar tillsammans för att uppnå bästa resultat. Med våra fabrikers hantverksskicklighet inom tapetsering och tillverkning av sänggavlar i kombination med lång yrkestradition kan vi garantera hög kvalité på din sänggavel. Vi erbjuder 4 veckors leveranstid för en skräddarsydd sänggavel. Vi kan erbjuda sänggavlar till såväl privatpersoner, arkitekter, inredare och hotell mfl. Du kan givetvis själv bestämma alla mått på din sänggavel, vi rekommenderar oftast en höjd på 120 cm. Höjden påverkas av vilken bredd som väljs på sänggaveln för att proportionerna ska bli så bra som möjligt. Vanligaste måtten på en sänggavel är 90, 120, 140, 160, 180 och 200 cm. Vi har ett stort utbud tyger, konstläder och skinn att erbjuda för din huvudgavel.

Vi erbjuder leverans inom hela Sverige, Norge, Danmark och Finland. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert med 3D-ritning och gratis tygprover hemskickade med post.Sänggavel med knappar

Bild

Sänggavel som är designad i sammet med knappar

Exklusiv specialdesignad sänggavel i lilafärgat sammetstyg. Du kan givetvis själv bestämma alla mått på din huvudgavel, vi rekommenderar oftast en höjd på ca 120 cm. Höjden påverkas av vilken bredd som väljs på sänggaveln för att proportionerna ska bli så bra som möjligt. Vanligaste måtten på en sänggavel är 90, 120, 140, 160, 180 och 200 cm. Vi har ett stort utbud tyger, konstläder och skinn att erbjuda för just din måttanpassade sänggavel.

Kontakta oss idag för en gratis offert och tygprover hemskickade med posten.